Pensionstalling

Uw paard in onze prachtige stallen?

Voor paard eigenaren die een goed uitgeruste, veilige en gezellige stalling voor hun paard zoeken is Finca Casju de perfecte oplossing.

De 18 moderne stallen beschikken over een eigen paddock en zijn uitgerust met speciale vocht doorlatende rubbermatten, waardoor de paarden schoon en droog staan.

De faciliteiten van de finca bestaan uit een 60 x 20 meter rijbak met speciaal aangevoerd rivierzand, een longeerring, een tredmolen voor de momenten dat de ruiter geen tijd heeft om te rijden, grasweides, zadelkamers, paardendouches en voerkamers. De paarden worden verzorgd door enthousiaste, zorgzame stalmedewerkers, onder leiding van een gecertificeerde manager.

Finca Casju heeft en gescheiden stalling/voeder kostensysteem, waarbij de paardeigenaar een vaste vergoeding voor verzorging betaalt.  De fourage wordt in gezamenlijk overleg met de eigenaar bepaald en de hoeveelheden worden dagelijks bijgehouden en aan het einde van de maand gefactureerd.  Alle drinkbakken zijn aangesloten op het drinkwaternet van Aqualectra, waardoor de waterkwaliteit gegarandeerd is.  Bij het douchen van de paarden en schoonmaak van de stallen  wordt gebruik gemaakt van grondwater.

De ligging van de finca geeft de ruiter de mogelijkheid om buitenritten met zijn/haar paard te maken.

Door een kleine kantine, moderne douche en toilet faciliteiten en schaduwrijke zit voor het bijpraten met andere ruiters voelt een ieder zich direct thuis.

Aangezien het terrein geheel omheind is, voorzien van een  elektrisch schuifhek en Finca team huisvest is dit tevens een veilig adres voor de stalling van uw paard.

Voor paardeigenaren die een vakantieadres voor hun paard zoeken heeft Finca Casju diverse mogelijkheden, welke in een persoonlijk gesprek worden toegelicht.